.

.


Let's Connect: Het Festival

2-6 juli 2026 5 dagen Workshops in de natuur van Simply Canvas Farm

Let’s Connect is een kleinschalig festival (max. 35 deelnemers) om te herbronnen. Dagelijks kun je kiezen uit een wellness menu van mantrazingen, intuitief dansen, meditatie, yoga, mindfulness en ook een paar verrassings- workshops zoals bloesemremedies of leren pendelen. Voor extra ontspanning en inzicht is er de healing garden met diverse massages en coaching mogelijkheden.

Op een relaxte manier kun je ontspannen, kennis maken met een andere levensstijl en fijne mensen ontmoeten.

.

.


Let's connect: Simply Canvas Farm & De Accommodaties

Sandra & Santi hebben een bijzondere plek gecreeerd in ZW Frankrijk die zij delen met bezoekers. Simply Canvas Farm is omgeven door heuvels vol wijnranken en zonnebloemen. Het leven wandelt hier nog wat langzamer. Op 5 hectare staan 6 safaritenten en 3 vakantiehuizen, maar ook een zwembad en wuivende hangmatten. In de stilte hebben de vogels vrij spel, groeien de tomaten nog extra sappig, hangen de appels in het voedselbos en is het eten boordevol eetbare bloemen. Het leven is hier in samenwerking met de natuur en de uitwisseling is in ontspanning, heling en connectie.  

Je kunt tijdens je verblijf kiezen uit diverse accommodaties, die je met meer of minder mensen deelt (maar nooit meer dan 4) en er zijn twee 1-persoonskamers. Kies voor paleiselijke safaritenten (met eigen badkamer dichtbij), een groot vakantiehuis, twee ruime gites en een heus tiny house. Een paar mensen kunnen ook een eigen tentje meenemen (zie prijzen voor de diverse mogelijkheden).


.

.


Let's Connect the hosts & teachers

De lijst aan deelnemende leraren, massagetherapeuten en coaches is groeiende. Hieronder een klein overzicht.

Biodanza

Monique komt al jaren met veel plezier naar Simply Canvas Farm voor biodanza weken. Biodanza is intuitief dansen in verbinding met elkaar, op heerlijke muziek. Het is heerlijk om dansend emoties te ondergaan of te ontdekken.

Mantrazingen

Hedi Carlée is een professionele zangeres (ze stond bekend als Charlie Dée) en muziek doordrenkt haar hele leven. Ze ontdekte de helende werking van mantra zingen. Haar prachtige stem en frisse benadering van mantrazingen is een mooie verrassing.

Mindfulness & Meditatie

Alexis is jarenlang monnik geweest in het klooster van Thich Nhat Hanh, Plum Village. Hij begeleidt diverse mindfulness oefeningen en meditaties zoals deze in klooster Plum Village beoefend worden zoals: meditatie, wandelmeditatie en groepsdelingen

Your Hosts

Je bent te gast bij Sandra en Santi. Ze hebben ruim 30 jaar meditatie en mindfulness ervaring (ze waren ooit monnik en non in Plum Village) en een lange ervaring in de organisatie en begeleiding van spirituele retraites. Zelf zijn ze vooral op het land te vinden, waar Santi nieuwe projecten installeert met vissen en planten en Sandra bomen plant of met planten praat. Ze koken geweldige maaltijden met groenten en bloemen uit eigen tuin. Ze kiezen er nu met name voor om hun plek te delen met bezoekers, waar je een proefje krijgt van een levensstijl in samenwerking met de natuur. Ze bieden de ideale omstandigheden voor een mooi wellness festival. Ga met Santi mee

Prijzen

Inclusief workshops, volpension, verblijf van 2-6 juli. Exclusief massage of coaching, je reis.

Breng je eigen tentje max 4 (gedeelde badkamer) €595

Tiny House (een stel of twee vrienden, eigen badkamer) €795 p.p.

2 Grote Safaritenten voor 2 personen €795 p.p.

3 Grote Safaritenten voor 4 personen €695 p.p.

Grote vakantie huis (2 maal een stel of 2 vrienden, 1 badkamer gedeeld) €850 p.p.

Witte huis (2 maal 1 persoon, 1 badkamer) €950

•De workshopdagen zitten boordevol keuze. Je kunt nog lekker een paar extra nachten bijboeken als je wilt a €60 p.p. incl. ontbijt, om alles rustig te integreren of nog iets in de omgeving te bezoeken (je hebt hiervoor een auto nodig, we zijn landelijk gelegen, er is geen openbaar vervoer).

.

.

..× Chat